Benvinguts/des! Nosaltres som la Berta Escoda, la Mireia Estivill, l'Ariadna Beltrán, la Cristina Garcia i la Laia Figuerola. Estudiem 1r del grau d'Educació Primaria i Infantil a la URV.

Si ets curiós amb el món que t'envolta, aquest serà el teu blog.

Traductor

English plantillas curriculums vitae French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

martes, 18 de octubre de 2011

Ciberbullying

 Hola curiosos i curioses! :)
Tornem a estar amb tots vosaltres per a informar-vos del Ciberbullying.

Com la majoria sabeu el Ciberbullying és una forma d'assetjament a través de les noves tecnologies, les TIC. Tot i que estem molt familiaritzats amb el bullying i el seu significat, us volem fer una crida per evitar donar un mal ús a les noves tecnologies potenciant aquest problema, ja que la finalitat d'aquestes hauria de ser fer-nos una vida més còmode i pràctica a tothom.

Tots en algún moment de la nostra vida ens hem sentit víctimes o agressors que ens han fet pensar en tots els sentiments que produeix, per aquest motiu i per evitar noves situacions o mal records en la nostra vida, hauríem de suprimir-les o controlar-les. 
.
Creiem que una de les principals solucions sería educar i mentalitzar els nens i nenes des de ben petits, tant des de l'escola com des de casa, per tal de suprimir aquest problema en un futur.

Us deixem unes diapositives perquè pogueu ampliar a les vostres aules la vostra informació sobre com prevenir el Ciberbullying.

Fins aviat!.

2 comentarios:

  1. Hola! El ciberbullying es un tema molt preocupant avui dia. Perquè no som conscient de lo perillós que pot resultar ser internet. Molts nens ho pateixen i no saben com solucionar-lo.
    En una de les meves properes classes de tutoria faré servir el vostre power point per explicar-le als meus alumnes que és y com podem solucionar-lo.

    ResponderEliminar
  2. Hola Lucia!
    Ens és un gran honor que una professora utilitzi el nostre treball per explicar aquest problema a la seva classe.
    Vam realitzar-lo de manera que fos molt visual i amb les idees molt clares i senzilles, sobretot fàcils de captar i de memoritzar.
    Esperem que podem eliminar aquest problema, ja que el Ciberbullying ens pot costar molt de controlar-lo i detectar-lo i com més aviat conscienciem als nostres alumnes, fills i gent del nostre voltant, més coses guanyades tindrem.
    Gràcies per la teva visita.
    Sigues curiosa!

    ResponderEliminar