Benvinguts/des! Nosaltres som la Berta Escoda, la Mireia Estivill, l'Ariadna Beltrán, la Cristina Garcia i la Laia Figuerola. Estudiem 1r del grau d'Educació Primaria i Infantil a la URV.

Si ets curiós amb el món que t'envolta, aquest serà el teu blog.

Traductor

English plantillas curriculums vitae French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

jueves, 20 de octubre de 2011

Web 2.0

El passat dimarts 27 de setembre ens va visitar la professora d’origen romanès Gabriela Grosseck, ens va fer la classe en anglès i ens va oferir un recull d’eines molt interesants per utilitzar la web 2.0.

Algunes de les eines que ens va ensenyar van ser: un xat obert per parlar entre tots els que ens connectéssim en aquell moment (http://tarragona.titanpad.com/) ; ens va ensenyar vàries eines per poder editar les fotografies, fer muntatges, entre altres (www.befunky.com, http://photopeach.com) ; també ens va mostrar una aplicació per al Facebook com és “Museum of me”, que a partir de les teves dades personals, crea un museu amb els propis interessos, les amistats... (http://www.intel.com/museumofme/r/index.htm).

A part d’aquestes us volem ressaltar les dues pàgines més que ens van cridar l’atenció:

La primera és una eina que ja coneixem tots, utilitzada per la recerca d’informació, com és la Viquipèdia. Aquesta és un exemple de les web 2.0, que ara s’ha convertit en un referent a l’hora de cercar informació, traient protagonisme a les enciclopèdies tradicionals. Aquesta es característica pel seu modus operandi, on tot usuari pot compartir la informació que coneix i obtenir la que necessita, regulat per un grup d’editors. La Gabriela ens va ensenyar que a part de buscar pàgines d’informació en un moment concret dins la pròpia Viquipèdia, podem agrupar aquesta informació en diferents llibres.
A continuació us deixem un exemple d’aquesta eina tan pràctica relacionada amb el nostre tema, la curiositat: Llibre "La Curiosidad"

La segona eina que us volem mostrar és SlideShare (http://www.slideshare.net), una pàgina on tenim la possibilitat de penjar, descarregar i vincular Power Point del nostre interès al teu ordinador o bé en altres pàgines. Mitjançant aquesta eina, nosaltres hem pogut trobar la presentació que ens va oferir la professora Grosseck.

Per finalitzar, volem compartir un vídeo molt curiós sobre l’Internet.

6 comentarios:

  1. Em sembla molt interessant l'entrada que heu publicat. Gràcies a les noves tecnologies he pogut i podré tirar endavant molts projectes que tinc al cap.
    Estem canviant el món de manera molt radical, i espero, vistes les altres entrades, que siguin per un bon ús.

    ResponderEliminar
  2. Molt interesant i ben buscat el video!!

    ResponderEliminar
  3. M'agrada molt la vostra entrada sobre la Web 2.0, penso que la web 2.0 es un pas cap endavant sempre que fem un bón ús d'aquesta nova eina. Ens ha obert una nova porta a la comunicació.
    Noies, m'encanta el vostre blog espero que penjeu una nova entrada aviat! :)

    ResponderEliminar
  4. Ens agrada molt de que la nostra entrada i el nostre blog sigui del vostre interès i més si la informació que publiquem us serveix d’alguna cosa en la vostra vida privada i social.
    També us volem agrair que hagueu sigut curiosos per entrar en el nostre blog i dedicar-nos una mica d’estona del vostre preuat temps per a comentar-nos.
    Gràcies i continueu sent igual de curiosos com fins ara!

    ResponderEliminar
  5. Aquesta entrada al blog és molt i molt interessant; sóc professor de secundària i puc dir que les noves tecnologies avui en dia són essecials i que als nois els hi agrada moltíssim, és una altra manera d'aprendre.

    L'slideshare és genial és una gran font d'intercanvi entre professors, alumnes,...

    Gràcies per compartir totes aquestes eines amb nosaltres.

    ResponderEliminar
  6. Nosaltres, com a estudiants, també creiem que són eines molt interessants ja que ens fan passar unes classes més entretingudes ja que tenim un suport visual i més didàctic.

    Gràcies a tu per a comentar-nos.
    Sigues curiós!

    ResponderEliminar