Benvinguts/des! Nosaltres som la Berta Escoda, la Mireia Estivill, l'Ariadna Beltrán, la Cristina Garcia i la Laia Figuerola. Estudiem 1r del grau d'Educació Primaria i Infantil a la URV.

Si ets curiós amb el món que t'envolta, aquest serà el teu blog.

Traductor

English plantillas curriculums vitae French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

lunes, 7 de noviembre de 2011

CURIOSITAT CULINARIA

La curiositat és intangible, invisible i sense cap mena de substància. La curiositat és esperit i essència que posseeix un persona dins seu, amb això permet investigar, fer-se preguntes, descobrir, moure’s...

Nosaltres ens imaginem la curiositat com un aire, un aire que pot arribar a qualsevol lloc, al racó més amagat del planeta i al lloc més fosc d’una casa.

Avui us volem parlar d’aquest aire que es cola per tot arreu. Més concretament en un restaurant que trobem a Vic. Aquest restaurant és diu el Merlot, i és molt típic demanar de postres coca amb xocolata calenta. Però aquest postre no ve servit amb una tassa plena de xocolata calenta i amb la coca a part; sinó que surt la cuinera a la taula particular (una dona gran) amb una coca calenta i gran amb trossos de rajola de xocolata, col•loca les rajoles damunt la coca, la doblega i comença a donar cops amb el punya a la coca. El que aconsegueix és que amb la calentor de la coca i el trossets petits que es fa la xocolata, aquesta es desfaci. D’aquesta manera els clients mengen coca amb xocolata calenta d’una manera diferent i molt curiosa!!

Us deixem un vídeo on podeu veure com la cuinera dona cops a la coca perquès es desfaci la xocolata!



 I amb aquesta dolçor us deixem, sigueu curiosos!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario