La curiositat és intangible, invisible i sense cap mena de substància. La curiositat és esperit i essència que posseeix un persona dins seu, amb això permet investigar, fer-se preguntes, descobrir, moure’s...
Nosaltres ens imaginem la curiositat com un aire, un aire que pot arribar a qualsevol lloc, al racó més amagat del planeta i al lloc més fosc d’una casa.
Avui us volem parlar d’aquest aire que es cola per tot arreu. Més concretament en un restaurant que trobem a Vic. Aquest restaurant és diu el Merlot, i és molt típic demanar de postres coca amb xocolata calenta. Però aquest postre no ve servit amb una tassa plena de xocolata calenta i amb la coca a part; sinó que surt la cuinera a la taula particular (una dona gran) amb una coca calenta i gran amb trossos de rajola de xocolata, col•loca les rajoles damunt la coca, la doblega i comença a donar cops amb el punya a la coca. El que aconsegueix és que amb la calentor de la coca i el trossets petits que es fa la xocolata, aquesta es desfaci. D’aquesta manera els clients mengen coca amb xocolata calenta d’una manera diferent i molt curiosa!!
Us deixem un vídeo on podeu veure com la cuinera dona cops a la coca perquès es desfaci la xocolata!
I amb aquesta dolçor us deixem, sigueu curiosos!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario