Benvinguts/des! Nosaltres som la Berta Escoda, la Mireia Estivill, l'Ariadna Beltrán, la Cristina Garcia i la Laia Figuerola. Estudiem 1r del grau d'Educació Primaria i Infantil a la URV.

Si ets curiós amb el món que t'envolta, aquest serà el teu blog.

Traductor

English plantillas curriculums vitae French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

sábado, 5 de noviembre de 2011

El límit de la curiositat?

La nostra vida sempre ha estat regida pels límits, límits que ens posa la societat i límits que ens posem nosaltres mateixos. Però, i si per culpa d’ells, no hem arribat al nostre màxim personal? Un límit “mal” posat ens pot treure l’afany de superació. Si volem progressar mai hauríem d’arribar al nostre límit, a mesura que avancem a la vida el límit ha d’estar més lluny per continuar el repte. Sempre ens hem de preguntar “ Where is the limit? (On esta el límit?)” On està el límit de la humanitat?
Aquí us deixem un vídeo de la Marató de Sables, marató que transcorre al desert marroquí. Com veureu en el vídeo, aquest marató és duríssim; al principi es veu la il·lusió de començar, després el dolor físic, el desgast psicològic, les ganes d’abandonar, i sobretot l’autosuperació i la immensa alegria i satisfacció d’aconseguir un repte i allunyar una mica més el límit.


La  pregunta tant animadora a l’autosuperació, que titula el vídeo, la fa Josef Ajram. Ajram és un dels personatges del moment, és un dels grans esportistes de les nostres terres, el seu lema és:
I DON’T KNOW WHERE IS THE LIMIT BUT, I KNOW WHERE IT IS NOT

Segur que molts de vosaltres el coneixeu, però per a qui no, us fem unes pinzellades: Ajram té una vida molt curiosa ja que és trader borsari i també un gran esportista. Destaca especialment en les carreres ultrafondistes. Aquí us deixo la seva web personal per si voleu saber més, http://josefajram.es/josef-ajram/. Encara que té una vida molt ocupada, també esta molt posat en totes les xarxes socials, e n el seu facebook i twitter ens explica casi tot el que fa durant el dia. Un cosa que ens mostra en els seves xarxes socials es la seva filla, que com a futures mestres ens encanta veure com viu la paternitat amb tanta il·lusió i amor.
Ara que ja us em explicat una mica qui és Josef Ajram, parlem sobre Where is the limit?. WiTH? és un club esportiu on es pot trobar la motivació necessària per aconseguir i completar els teus reptes, allunyar cada dia una mica més el límit, i poder-ho mostrar. http://www.whereisthelimit.es/
Per poder-se apuntar , poseu-vos en contacte mitjançant club@whereisthelimit.com

Relacionant la temàtica del nostre blog amb Ajram ens podem plantejar la següent pregunta: Quin és el límit de la curiositat? O més ben dit, ha de tenir límit la curiositat? Nosaltres creiem que la curiositat no ha de tenir límit, perquè amb límit no tindríem la inquietud de descobrir un món nou ple de curiositats, un món mogut per la curiositat humana per fer, descobrir, inventar, crear i superar.

Així que us invitem a que sigueu curiosos amb el vostre límit, i que buscant el límit trobeu un món ple d’oportunitats que no us podíeu ni imaginar. 

2 comentarios:

  1. Quin vídeo... em posava els pèls de punta...
    I heu relacionat molt bé el tema del vostre blog amb el del vídeo.


    I parlant de l'entrada, jo crec que per a aprendre mai hi ha límit de la curiositat. Sempre s'ha d'anar més enllà... però sempre sent TOLERANT amb tot :)

    ResponderEliminar
  2. Ens agrada molt poder relacionar totes les paraules. D'aquesta manera veiem que totes les característiques de la vida que estem defensant, són importants!

    El límit en l'aprenentatge és 0!

    Seguim sent curiosos/es!

    ResponderEliminar